Ditt företags egna hörna på internet

Har du funderat över att ha en webbsida? Det är så klart en bra idé! Men det är inte lätt alla gånger. Det finns massor av tjänster som hjälper små och större företag inom alla möjliga branscher som hemstäd, flyttstäd kontorsstäd osv. Men allting tar tid att lära sig. När du väl har lärt dig och publicerat en sida så är inte arbetet klart! Nu måste du se till att din sida hamnar på google och alla andra sökmotorer. Du måste uppdatera den regelbundet och se till att kunna svara på kundernas förfrågningar från den.

Många överlåter sitt varumärke till dom stora sociala medierna och startar hellre en sida på Facebook eller Instagram. Det är så klart viktigt att finnas där, men söker folk efter städföretag på Insta, eller letar dom kanske hellre mode- och livsstils-tips? En del av företagen som ansluter sig till oss har extremt kreativa konton på sociala medier. Det är mycket roligt att följa och se. Men det är inte alltid lätt att återuppfinna sig i det mediet. Sanningen är att när folk söker efter tjänster så vänder dom sig främst till sökmotorer, så som Google, Bing eller DuckDuckgo. Men där listas bara dom som faktiskt har en webbplats.

Det är här Service Compare kommer in i bilden och räddar dagen för alla städföretag ute i Sverige: 

Vi uppdaterar ofta vårat innehåll och jobbar hårt med att ranka på Google. Men när slutkunden hittar oss, så är det inte vi dom ser: det är du! Du som är företagare inom städbranschen, var du än befinner dig i Sverige. 

Kunden Vill hitta dig, dina konkurrenskraftiga priser, din oslagbara städkvalitet. Din närvaro på internet är garanterad igenom oss! Vi får ditt företag att se bra ut, och värnar om ditt varumärke.

Du kan göra din fina Logga synlig för tiotusentals ögon, du kan specificera vilka tjänster du jobbar med, vilka priser du tar, dina öppettider och så klart i vilka kommuner i Sverige du arbetar!

Så tveka inte en sekund! Och öka dina intäkter och garantera din synlighet på webben! Att ansluta sig är dessutom helt Gratis!

Anslut ditt företag till Service Compare idag

Robert Sundenius
robert@servicecompare.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.