Ranka på sökmotorer med Service Compare

Att ranka på Google, Bing, DuckDuckGo är ingen lätt uppgift. Det tar tid om du vill göra det själv och kostar mycket pengar om du låter någon annan göra det.Att ranka på Google, Bing, DuckDuckGo och alla andra sökmotorer där ute är ingen lätt uppgift. Det tar tid om du vill göra det själv men kan vara roligt om du är intresserad av teknik, och är insatt i Internet och dess näst intill kryptiska jargong och akronymer: meta-tags, SEO, CTR… Det är en bransch för sig och om du besöker denna sida är det troligtvis inte heller din bransch. Att låta någon annan göra det åt dig kostar mycket pengar och det tar väldigt lång tid att ge effekt. Nu när internet är den primära kanalen för att nå ut till kunder är det hög konkurrens om dom vanligaste sökfraserna vilket betyder att dom är dyra och det ganska ofta slutar med att ens hemsida stiger från sida 385 till sida 11.

Men allt är inte bara reklam och betalda annonser i sökmotorernas värld. Enligt en studie av New York Times utsattes den västerländska människan för drygt 5000 annonser om dagen! Den här undersökningen gjordes 2007, alltså för 13 år sen! Du kan tänka dig hur mycket reklam vi ser idag igenom våra telefoner och alla skärmar som finns på stan? Ett fenomen som lett till att folks reflexmässiga resistens mot annonser har blivit allt hårdare. Vissa användare blockerar till och med reklam helt och hållet! 

Detta betyder att en av dom bästa och billigaste vägarna till topp-listan på sökmotorernas resultatsidor är den gamla hederliga rekommendationsvägen. Alla sökmotorer vill vara sina användare till lags, därför är det viktigt för dom att visa resultat som faktiskt har ett värde för att besvara användarens fråga. En sida med relevant och populär information som länkar till dig kan ha betydligt större och snabbare effekt på din rankning än vilken betald annons som helst!Service Compare fungerar just så:
 när användaren sökt efter städföretag och landat hos oss så hänvisar vi den till dig! Det vill säga det bästa företaget som ligger närmast kundens städobjekt! Vi lägger både ner tid på att annonsera själva och samarbetar med några av Sveriges vassaste SEO-experter. Efter bara några månader ligger vi redan i topp på några av dom vanligaste sökorden för städbranschen: ”Städföretag”, ”Städpris”… och saken är den att eftersom vi drar mycket trafik och länkar till dig som anslutit ditt företag så stiger din sida automagiskt bara igenom att du kostnadsfritt blivit en del av oss! Win win: igenom att ansluta dig med oss får du fler nöjda kunder och du blir synligare på internet.

Robert Sundenius
robert@servicecompare.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.